Rólunk

Cégünk 2007-ben alakult, egy kis családi vállalkozás keretein belül. Fő tevékenységünk villanypásztor készülékek fejlesztése és készítése, de minden egyéb elérhető nálunk ami villanypásztorhoz kell.
Az utóbbi időben bővítettük repertoárunkat. Elkezdtünk polisztirol vágógépeket fejleszteni és készíteni az építőipar számára. Továbbá foglalkozunk már villanyszereléssel, hang- és fény technikával is.
Munkánk során soha nem volt fontos szempont az olcsóság. Mi mindig az ár/érték arányt tartottuk, és tartjuk továbbra is elsődleges meghatározó tényezőnek. Ez azt jelenti, hogy aki minket választ, biztos lehet benne, hogy jól bevált, jól használható, tartós terméket kap, és nem csak a pénzét költötte, hanem értéket vásárolt.
Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kínálatra, amely nem túl széleskörű, mert nem szeretnénk mindenfélével kereskedni. Termékeink megfelelnek a vonatkozó európai normatíváknak, magyar szabványoknak, és ezek közül bármelyiket is választja, vele a siker garantált.

Rólunk

Cégünk villanypásztor készülékek, polisztirolvágó gépek készítésével, villanyszereléssel, hang és fény technikával foglalkozik.

Kapcsolattartó

Gáspár Zoltán

Telefonszám

Call Now Button