Cégünk 2007-ben alakult, egy kis családi vállalkozás keretein belül. Fő tevékenységünk villanypásztor készülékek fejlesztése és gyártása, de minden egyéb elérhető nálunk ami villanypásztorhoz kell. Emellett foglalkozunk még polisztirolvágó gépek, és motorokhoz sport kipufogódob és rendszerek fejlesztésével és gyártásával is.

Munkánk során soha nem volt fontos szempont az olcsóság. Mi mindig az ár/érték arányt tartottuk, és tartjuk továbbra is elsődleges meghatározó tényezőnek. Ez azt jelenti, hogy aki minket választ, biztos lehet benne, hogy jól bevált, jól használható, tartós terméket kap, és nem csak a pénzét költötte, hanem értéket vásárolt.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kínálatra, amely nem túl széleskörű, mert nem szeretnénk mindenfélével kereskedni. Termékeink megfelelnek a vonatkozó európai normatíváknak, magyar szabványoknak, és ezek közül bármelyiket is választja, vele a siker garantált.

Bármire legyen is szüksége: villanypásztorra, polisztirol vágóra, netán egy sportdobot szeretne a motorjára, vagy csak egyszerűen viszont eladónk szeretne lenni, keressen minket bizalommal!