Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk betartja a GDPR rendeletet, ezért kéretlenül semmit nem küldünk Önnek, továbbá adatait a rendeletben meghatározott módon kezeljük.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://pro-system.hu honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

 

1.Adatkezelő

Adatkezelő Kovács Ariella Székhely: 6050. Lajosmizse, Pacsirta u. 58. Adószám: 56809761-1-23 Kapcsolat: info@pro-system.hu Nyílvántartásiszám: 55497910

  1. Milyen adatokat kezelünk?

Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Kapcsolati űrlap. A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni kapcsolati űrlapon keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:

Neve;

Telefonszáma;

E-mail címe.

Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

  1. Miért kezeljük az adatokat?

A személyes adatok kezelésének célja hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;

A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

  1. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az info@pro-system.hu e-mail címen jelentheti be.

  1. Az adatkezelési szabályzat jogalapja

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a info@pro-system.hu e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a info@pro-system.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

  1. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Kovács Ariella  a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Rólunk

Cégünk villanypásztor készülékek, polisztirolvágó gépek készítésével, villanyszereléssel, hang és fény technikával foglalkozik.

Kapcsolattartó

Gáspár Zoltán

Telefonszám

Call Now Button