Polisztirolvágó leírás

Kiknek ajánljuk a polisztirolvágó gépet?

A polisztirolvágó gépet azoknak ajánljuk, akik az építőiparban tevékenykednek, azon belül is épületek hőszigetelésével foglalkoznak.

Mire jó a polisztirolvágó gép?

A polisztirolvágó géppel könnyedén vághatunk méretre polisztirol, hungarocell, nikecell, EPS, XPS…stb. táblákat, és ami a legfontosabb, teljesen hulladék mentesen. Nincs több kis polisztirol golyócska, ami szétterül az egész munkaterületen, és a munka végeztével szinte lehetetlen összetakarítani őket.

Hogyan működik a polisztirolvágó gép?

A polisztirolvágó gépen található egy mozgó vágó keret. Ezen van kifeszítve egy vágószál. A gépet bekapcsolva, azaz a vágószálra tápfeszültséget juttatva, az több 1000C-ra melegszik, és így könnyedén átolvasztja a polisztirol táblákat.

Milyen polisztirolvágót válasszak?

Fontos paraméter a vágószál hossza. Ugyanis a lábazati táblák mérete 1250x600mm. A gép kiválasztásánál feltétlenül olyat vegyünk, amelyekkel ezeket a táblákat is hosszában tudjuk vágni.
A vágószálak néha-néha elszakadnak, és pótlásuk szükséges. Feltétlenül lehessen hozzá tartalék vágószálat kapni. Otthon ne kísérletezzünk házilag a vágószál valamilyen dróttal történő helyettesítésével, ez a gép meghibásodásához vezethet. Kérjünk tanácsot szakembertől!

Hogyan kell dolgozni egy polisztirolvágó géppel?

A hatékony munkavégzéshez legalább 3fő szükséges. Egy fő kezeli a gépet, a másik fő  keni a ragasztót a táblákra, és adja fel őket, a harmadik fő pedig teszi fel azokat a falra.

Mindenkinek sikeres hőszigetelést kívánunk, amennyiben kérdése van, keressen minket bizalommal!